Vahine Island – Private Island Resort

.

Hotell på Tahiti (Franska Polynesien)

Vahine Island – Private Island Resort

Vahine Island Resort är placerad mitt i paradiset, närmare bestämt på en liten ö i den stora lagunen på vaniljön Taha’a Island. Det här är en exklusiv upplevelse om man har en önskan om att dra sig tillbaka ett par dagar, något som Condé Nast Traveler betonade då de rankade resorten på listan över ”The World’s Top 25 Escapes”.

Vahine Island har endast 9 bungalows, fördelade på 3 overwater bungalows, 3 bungalows på stranden och 3 sviter på stranden. Samtliga är byggda i lokala material och smälter in i omgivningarna. Ön har kritvita stränder, gröna palmer och är omgiven av lagunen som skiftar i ett spektrum av blåa, turkosa och gröna färger.

Restaurangen på Vahine Island serverar frukost, lunch och middag med en mix av smakupplevelser från både Polynesien och Medelhavet. Den talangfulla franska kocken har erfarenhet från flera Michelin-restauranger. Du kan även beställa cocktails eller färskpressade fruktjuicer från baren.

Den här ön är helt perfekt om du önskar att koppla av och ladda batterierna. Dessutom erbjuds en mängd gratis aktiviteter, från snorkling, kajakpaddling, vindsurfning och paddle boards till kokosnötsshow, brädspel och kurs i att fläta med palmblad. Mot en extra avgift kan man även följa med på en rad olika dagsturer i lagunen.

Kombinera vistelsen med ett par nätter på Bora Bora och boka helikoptertransport mellan de olika resorterna, för att lägga så lite tid som möjligt på att resa mellan öarna.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell i Franska Polynesien