Sandy Beach Resort

.

Hotell i Nya Kaledonien

Sandy Beach Resort

Sandy Beach Resort ligger på en i stort sett orörd ö där det inte är omöjligt att få syn på delfiner och valar. Atmosfären är mysig och avslappnad, och platsen är perfekt för naturälskare som värderar det goda livet högt.

Lär känna Sandy Beach Resort.

Hållbarhet är en viktig filosofi på den här resorten, som är byggd så miljövänligt som möjligt i samarbete med lokalbefolkningen.

Resorten består av endast 12 bungalows i traditionell stil. De ligger i en tropisk trädgård vid den kritvita sandstranden och har alla en egen terrass samt utsikt mot det azurblå Stilla havet.

Sandy Beach Resort erbjuder en rad aktiviteter, så du kommer inte att ha långtråkigt. Gästerna kan följa med på både kajakutflykter runt ön och ridturer. Det är även fantastiska förhållanden för dykning och snorkling, och till och med möjligt att simma med valar.

Om du är nyfiken på den säregna naturen rekommenderar vi vandringsturerna, som låter dig komma nära öns flora och fauna.

Njut av en kokosnötsdrink i baren innan en välsmakande middag i resortens restaurang väntar. Här ligger fokus på färsk fisk och skaldjur som dagligen levereras till hotellet av de lokala fiskarna. Men goda kötträtter från Nya Zeeland finns också på menyn. Vissa kvällar bjuder lokala artister på underhållning i form av dans och musik.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Tonga