08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Sandy Beach Resort

Få en offert

Sandy Beach Resort

Sandy Beach Resort

Ha’apai, Tonga

Sandy Beach Resort ligger på en i stort sett orörd ö där det inte är omöjligt att få syn på delfiner och valar. Atmosfären är mysig och avslappnad, och platsen är perfekt för naturälskare som värderar det goda livet högt.

Hållbarhet är en viktig filosofi på den här resorten, som är byggd så miljövänligt som möjligt i samarbete med lokalbefolkningen.

Resorten består av endast 12 bungalows i traditionell stil. De ligger i en tropisk trädgård vid den kritvita sandstranden och har alla en egen terrass samt utsikt mot det azurblå Stilla havet.

Sandy Beach Resort erbjuder en rad aktiviteter, så du kommer inte att ha långtråkigt. Gästerna kan följa med på både kajakutflykter runt ön och ridturer. Det är även fantastiska förhållanden för dykning och snorkling, och till och med möjligt att simma med valar.

Om du är nyfiken på den säregna naturen rekommenderar vi vandringsturerna, som låter dig komma nära öns flora och fauna.

Njut av en kokosnötsdrink i baren innan en välsmakande middag i resortens restaurang väntar. Här ligger fokus på färsk fisk och skaldjur som dagligen levereras till hotellet av de lokala fiskarna. Men goda kötträtter från Nya Zeeland finns också på menyn. Vissa kvällar bjuder lokala artister på underhållning i form av dans och musik.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.