Tongan Beach Resort

.

Hotell i Nya Kaledonien

Tongan Beach Resort

I den vackra ögruppen Vava’u, 25 minuter med bil från flygplatsen, hittar du Tongan Beach Resort. Det här är den perfekta platsen att njuta av livet i rofyllda omgivningar, både över och under ytan.

Resorten ligger vid strandkanten och består av 12 rum; 6 dubbelrum och 6 större familjerum. Alla rum har egen terrass med utsikt mot den gyllene sandstranden och det kristallklara havet som ligger bara några steg bort.

Niefu centrum med sina butiker och restauranger kommer du till med bil. Resorten har även en rad aktiviteter i närheten och fantastiska förhållanden för snorkling och dykning. Det erbjuds också andra vattenaktiviteter som kajakpaddling, fiske, segling, kitesurfing och möjlighet att se val. Missa inte resortens spännande aktiviteter på land, som “kart safari” – ett måste när du besöker Vava’u. Du följer då med på guidade turer till små byar och marknader, utkiksplatser och olika stränder, som du kör till själv i en öppen minibil.

Om du bara vill koppla av kan du låna en bok i resortens bibliotek, och njuta i lugn och ro på den privata stranden eller vid poolkanten.

I restaurangen kan du avnjuta lokala och internationella rätter, innan du rundar av kvällen med en drink i strandbaren.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Tonga