Waterfront Lodge

.

Hotell i Nya Kaledonien

Waterfront Lodge

Det här mysiga hotellet ligger vid hamnen i Tongas huvudstad Nuku’alofa, en promenad på 20 minuter från centrum.

Hotellet bjuder på en vacker utsikt över havet och den välkomnande personalen bidrar till den hemtrevliga känslan. En vistelse här på en eller flera nätter passar perfekt på din väg till eller från Tongas vackra öar.

Hotellet, som är byggt i kolonialstil, har endast 8 rum och önskar alla gäster över 10 år välkomna. Alla rum är rymliga och har sin egen privata veranda. Ibland hålls det konstutställningar på hotellet, där konstnärer från Stillahavsöarna visar sina alster.

Hotellpersonalen hjälper gärna till att organisera sightseeing och aktiviteter som valsafari, snorkling och dykning i grottor. Om du går den korta promenaden till Nuku’alofa centrum finns det mycket att upptäcka, som olika sevärdheter, butiker, marknader och restauranger. Och precis i närheten av hotellet ligger färjeterminalen varifrån du kan ta dig ut till de närliggande öarna med båt.

På hotellet hittar du en mycket populär restaurang som serverar både rätter från Tonga och internationella maträtter. Specialiteten är färska skaldjur och tonfisk med kokosmjölk. Frukost ingår i priset.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Tonga