Breaka’s Beach Resort

.

Hotell på Vanuatu

Breaka’s Beach Resort

På Etafes sydkust ligger Breakas Beach Resort. ”Feet in the sand beach holiday” är resortens ledord och det med rätta. Den förtrollande infinitypoolen och resortens restaurang ligger båda på stranden, precis vid vattenbrynet. Och många av resortens Beach front fares ligger bara ett par steg från det glittrande azurblå Stilla havet. Resorten bjuder på romantisk eskapism, avkoppling och välbefinnande för vuxna resenärer.

Lär känna Breaka’s Beach Resort.

På Breakas Beach Resort bestämmer man själv hur man vill uppnå total avkoppling, antingen på den vackra sandstranden, i en hängmatta, vid poolen eller genom en av resortens avslappnande spabehandlingar.

Med ett spännande aktivitetsutbud finns det också goda möjligheter att utforska området, om man känner för att vara lite aktiv. Flyt genom djungeln på en Fun tube, få en ridlektion som delvis sker i vattnet, eller njut av en oförglömlig helikoptertur över Stillahavsparadiset.

På en tur med skeppet Coongoola kan man simma, snorkla och om man har tur – se delfiner. Det finns mycket att uppleva i paradiset.

Resorten har även olika erbjudanden i samband med bröllop och bröllopsresor.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Vanuatu

Espiritu Santo