08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Breaka’s Beach Resort

Få en offert

Breaka’s Beach Resort

Breaka’s Beach Resort

Port Vila, Vanuatu

På Etafes sydkust ligger Breakas Beach Resort. ”Feet in the sand beach holiday” är resortens ledord och det med rätta. Den förtrollande infinitypoolen och resortens restaurang ligger båda på stranden, precis vid vattenbrynet. Och många av resortens Beach front fares ligger bara ett par steg från det glittrande azurblå Stilla havet. Resorten bjuder på romantisk eskapism, avkoppling och välbefinnande för vuxna resenärer.

På Breakas Beach Resort bestämmer man själv hur man vill uppnå total avkoppling, antingen på den vackra sandstranden, i en hängmatta, vid poolen eller genom en av resortens avslappnande spabehandlingar.

Med ett spännande aktivitetsutbud finns det också goda möjligheter att utforska området, om man känner för att vara lite aktiv. Flyt genom djungeln på en Fun tube, få en ridlektion som delvis sker i vattnet, eller njut av en oförglömlig helikoptertur över Stillahavsparadiset.

På en tur med skeppet Coongoola kan man simma, snorkla och om man har tur – se delfiner. Det finns mycket att uppleva i paradiset.

Resorten har även olika erbjudanden i samband med bröllop och bröllopsresor.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.