08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Coral Quays Fish & Dive Resort

Få en offert

Coral Quays Fish & Dive Resort

Coral Quays Fish & Dive Resort

Espiritu Santo, Vanuatu

På den södra delen av Espiritu Santo vid Sand Michel Bay hittar man Coral Quays Fish & Dive Resort. Det är en familjedriven resort som består av 18 rymliga och mysiga bungalows, omgiven av tropisk regnskog och vackra blommor.

Här är alla välkomna och det finns mycket att upptäcka i det natursköna området. Ta på dig snorkeln och simma bland färgglada fiskar och koraller, eller låna en kajak och ta en tur till floden för att se hur lokalbefolkningen bor och lever. Resorten kan bland annat bjuda på seglingsturer med Around Island Tour och spännande dykutflykter med resortens duktiga instruktörer. Ett måste när du besöker Espiritu Santo är ett dyk till SS President Coolidge, ett av världens största skeppsvrak.

På Raintree Restaurant kan du njuta av härliga måltider beståendes av färsk fisk och skaldjur, ekologiskt kött, färska grönsaker och frukt. Kontinental frukost är inkluderat under vistelsen. En gång i månaden tillagar kocken resortens populära currybuffé med smakrika lokala curryrätter. Kom ihåg att boka bord!

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.