Coral Quays Fish & Dive Resort

.

Hotell på Vanuatu

Coral Quays Fish & Dive Resort

På den södra delen av Espiritu Santo vid Sand Michel Bay hittar man Coral Quays Fish & Dive Resort. Det är en familjedriven resort som består av 18 rymliga och mysiga bungalows, omgiven av tropisk regnskog och vackra blommor.

Här är alla välkomna och det finns mycket att upptäcka i det natursköna området. Ta på dig snorkeln och simma bland färgglada fiskar och koraller, eller låna en kajak och ta en tur till floden för att se hur lokalbefolkningen bor och lever. Resorten kan bland annat bjuda på seglingsturer med Around Island Tour och spännande dykutflykter med resortens duktiga instruktörer. Ett måste när du besöker Espiritu Santo är ett dyk till SS President Coolidge, ett av världens största skeppsvrak.

På Raintree Restaurant kan du njuta av härliga måltider beståendes av färsk fisk och skaldjur, ekologiskt kött, färska grönsaker och frukt. Kontinental frukost är inkluderat under vistelsen. En gång i månaden tillagar kocken resortens populära currybuffé med smakrika lokala curryrätter. Kom ihåg att boka bord!

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Vanuatu