08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Erakor Island Resort & Spa

Få en offert

Erakor Island Resort & Spa

Erakor Island Resort & Spa

Port Vila, Vanuatu

I det här lilla paradiset hälsas alla välkomna med leenden, traditionell kultur och en enastående Stillahavsidyll. Erakor Island Resort & Spa ligger på sin alldeles egna bounty-ö, Erakor Island, utanför Etafes sydkust och inte långt ifrån Port Vila. Transfer hit kan ordnas utan problem, så låt inget stoppa dig från din drömsemester här.

Här finns det en uppsjö av aktiviteter. Med hjälp av det duktiga vattensportsteamet kan du som gäst på Erakor Island Resort & Spa låna snorkelutrustning, kajaker och paddle boards utan kostnad. Du kan även lära dig några olika melanesiska traditioner, som korgflätning, matlagning på sten och att skörda kokosnötter. Som gäst kan du dessutom se framemot en traditionell Fire show framförd av skickliga öbor.

Resortens bungalows ligger utspridda över den lilla ön, något som ger avskildhet och eget utrymme om man så önskar. Man kan bland annat välja att bo i en bungalow omgiven av tropiska växter och blommor, i familjevillor precis vid vattnet, i en avskild Honeymoon-villa, eller i ett rymligt Beach house med egen privat strand.

Om man är ett större sällskap kan man till och med hyra hela ön! Det kan vara aktuellt om man drömmer om ett magiskt bröllop mitt i paradiset.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.