08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Iririki Island Resort

Få en offert

Iririki Island Resort

Iririki Island Resort

Port Vila, Vanuatu

Iririki Island Resort ligger på sin egna privata ö Iririki, endast några få minuter med båt från huvudstaden Port Vila. I de vackra omgivningarna får gästerna en liten bit av paradiset.

Du kan välja mellan flera olika boendeformer, från over water bungalows till rum precis vid poolen eller med utsikt över det glittrande azurblå Stilla havet. Resorten erbjuder en mängd olika aktiviteter och en stor variation av mat och dryck, vilket gör det till en perfekt plats för alla typer av gäster.

Den tillmötesgående och vänliga personalen på Iririki Island Resort hjälper dig gärna med att arrangera olika utflykter och turer runt om på ön, eller på några av grannöarna. Resorten har ett omfattande aktivitetsprogram, där veckans alla dagar är fyllda med spännande utflykter. Du kan till exempel följa med på kajaksafari, vandringsturer och utflykt till den lokala marknaden, eller spela tennis och strandvolleyboll, få en introduktion i dykning och mycket mer.

Om man föredrar att tillbringa sin tid på resorten finns det också möjlighet att uppleva olika kulturella arrangemang. Man kan till exempel avnjuta en härlig måltid medan lokala artister framför traditionell sång och dans. Du kan även njuta av resortens spa, gym och pool, eller vad sägs om att prova lyckan i resortens egna kasino? Resorten erbjuder även barnpassning och aktiviteter för barn.

Om du har en dröm om ett Stillahavsbröllop eller har en önskan om en magisk bröllopsresa, kan resorten även erbjuda detta.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.