Village De Santo

.

Hotell på Vanuatu

Village De Santo

Village De Santo, beläget på den södra delen av ön Espiritu Santo, är en familjedriven resort.

Lär känna Village De Santo.

Ägarna, det australiensisk-egyptiska paret, samarbetar med det lokala samhället och hälsar alla gäster välkomna samt ser till att du får den allra bästa upplevelsen under din vistelse. De har fokus på hållbar turism och det nära och familjära förhållandet med lokalbefolkningen skapar en avslappnad och kulturell atmosfär för resortens gäster.

Resorten, som består av 17 lyxsviter med utsikt över den vackra lagunpoolen, är omgiven av oförstörd regnskog, charmiga byar och inte långt därifrån; det glittrande azurblå Stilla havet, som smälter samman med de kritvita sandstränderna i en skön harmoni.

Under din vistelse på Village De Santo har du möjlighet att hyra snorklingsutrustning, njuta av en härlig massage och hyra bil för att utforska ön på egen hand. Resortens vänliga personal hjälper gärna till att arrangera utflykter runtom på ön och andra spännande aktiviteter, som korgflätning eller en traditionell kava-ceremoni. Under vissa perioder erbjuds det även roliga aktiviteter för barn.

I restaurangen, där gästerna kan följa själva matlagningen, serveras det färsk lokal mat. Man kan även med jämna mellanrum få uppleva olika kulturella inslag, som talangfulla musiker från trakten.

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Vanuatu