Warwick Le Lagon Resort and Spa

.

Hotell på Vanuatu

Warwick Le Lagon Resort and Spa

Warwick Le Lagon Resort and Spa är en vacker resort med en rik historia och ett brett utbud av boendeformer. Här kan du i stort sett få allt och alla är välkomna. Med ett perfekt läge på Etafes sydkust, inte långt ifrån Port Vila och den undersköna Erakorbukten, är du garanterad avkoppling, vita sandstränder, azurblått hav och möjlighet att utforska detta natursköna område, både över och under havsytan.

Lär känna Warwick Le Lagon Resort and Spa.

Du kan välja att bo mitt i den exotiska trädgården, i en villa med havsutsikt eller i en svit med privat pool. Eller vad sägs om att bo på resortens egna lilla ö i deras Island suites?

Precis som att resorten erbjuder ett flertal boendealternativ, finns det även en rad aktiviteter att välja mellan – både på själva resorten och i dess omgivningar, för både stora och små. Resortens egna faciliteter består av bl.a. tennisbana, pooler, golfbana, gym, kanoter och kajaker, snorkling, vindsurfning samt möjlighet till välbefinnande i spaområdet.

Listan fortsätter, så det finns en garanti för en innehållsrik semester! Dessutom finns det en Kids Club, där de små kan spela Play Station, se på film, lära sig laga mat m.m. Bland övriga aktiviteter som Warwick Le Lagon Resort and Spa erbjuder kan olika kulturella shower nämnas, såsom Tribal Survival Night, Fire shows och olika dansföreställningar. Du kan även ta seglingslektioner och prova på smyckestillverkning.

Warwick Le Lagon Resort and Spa har även brett utbud av restauranger och barer, som erbjuder njutningsfulla upplevelser för alla smaker.

Resorten har även olika erbjudanden i samband med bröllop.

Bildgalleri

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Börja planera din drömresa

Fler hotell på Vanuatu