08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

White Grass Ocean Resort

Få en offert

White Grass Ocean Resort

White Grass Ocean Resort

Tanna, Vanuatu

Vinnaren av “Best Boutique Accommodation” 2016, White Grass Ocean Resort, är ett semesterparadis i exotiska omgivningar som utstrålar idyll, charm och kulturell stolthet. Den här enastående resorten ligger på Tannas västkust, som är den sydligaste av öarna i Vanuatu.

Den lilla ön har många spännande och vackra upplevelser att bjuda på, och resortens personal hjälper gärna till att arrangera turer efter dina önskemål.

Resorten har endast 15 bures samt två helt nya familjebungalows på 100 kvm, som ligger i en välskött tropisk trädgård. Alla har utsikt mot och gångavstånd till det kristallklara Stilla havet. Om du vill snorkla finns korallrevet endast 100 meter utanför resorten.

Förutom snorkling erbjuder White Grass Ocean Resort en mängd aktiviteter, som kulturella upplevelser, utflykt till vulkanen Yasur, fiske- och båtturer, dykning och mycket mer.

Efter en dag med spännande aktiviteter eller en dag på stranden kan du njuta av en avkopplande spabehandling i resortens egna spa, Nabisa Day Spa. Här använder man enbart ekologiska och naturliga produkter som kokosolja, Tamanuolja, vulkanaska och pimpsten från Tanna.

Avsluta dagen med en välsmakande måltid på resortens trevliga restaurang medan du njuter av den vackra utsikten över havet.

White Grass Ocean Resort kan även skräddarsy ditt drömbröllop.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.