Inspiration

Aranui 5 på väg genom Tiputa Pass på Rangiroa.
Är du äventyrslysten och vill uppleva en kryssning utöver det vanliga? I Franska Polynesien seglar ett kombinerat frakt- och kryssningsfartyg till de exotiska Marquesasöarna.
Aranui Cruises.
Vi har sammanställt några praktiska tips för att se till att du är så väl förberedd som möjligt innan du stiger ombord på Aranui.
Fånga en stor fisk på Cooköarna.
Få ut det mesta av din semester och läs om 10 aktiviteter och upplevelser som gör att du får ut det mesta av en vistelse på Cooköarna.
Teahupo'o-vågen på Tahiti.
Sommaren 2024 kan du resa till Tahiti och titta på surftävlingarna i de olympiska sommarspelen, som är en del av OS i Paris.
Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Rätt boende är en viktig del av en bröllopsresa, och här har vi samlat 10 av de finaste hotellen för dig som vill ha en romantisk upplevelse.
Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Är du på jakt efter den ultimata tropiska semesterupplevelsen? Res till en av världens vackraste laguner!
Autuaki Lagoon.
Att resa långt är den nya lyxen. Om du korsar jordklotet kommer du till ett genuint, exotiskt och äventyrligt ö-liv där du garanterat inte springer på grannen.
Four Seasons Bora Bora
Det råder ingen tvivel om att boendet i Stilla havet är en stor del av semesterupplevelsen. Vi har samlat 15 av våra favoriter på Cooköarna, Fiji och i Franska Polynesien.
Strand på Fiji
Fiji tar ö-luff till en helt ny nivå. Vakna upp på en ny paradisö varje dag, så långt från vardagen som det bara går.
The Brando.
Drömmen om Stilla havet: kristallklart vatten, varma vindar, palmöar och lyx vid stranden. Paradisöarna som frestade Thor Heyerdahl har aldrig varit enklare att resa till.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån – Fre 08.30 – 16.30