08-551 085 50 [email protected]
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Upplev söderhavsparadiset Franska Polynesien med Air Tahiti Nui

Upplev söderhavsparadiset Franska Polynesien med Air Tahiti Nui

För Fijiresor och Australienresor är Air Tahiti Nui den föredragna samarbetspartnern på resor till öarna i Stilla havet.

Paradisöarna i Stilla havet är kända för sin gästfria och vänliga lokalbefolkning. På öarna som utgör Franska Polynesien finns en matkultur som har impulser från både franska och polynesiska mattraditioner, en ’crossover’ som har visat sig vara mycket lyckad.

Tahiti är en del av det enorma havsområde som utgör Franska Polynesien, och är tillsammans med Fiji det mest populära resmålet i Stilla havet. Hit reser förälskade par och bröllopspar från hela världen för att njuta av romantiska dagar på de kritvita inbjudande stränderna. Vill du kombinera naturen och klimatet i Stilla havet med lyx, är Tahiti ett säkert val.


Läs mer om Tahiti och se våra reseförslag.

Air Tahiti Nui har det senaste året uppgraderat sin flygplansflotta till nya Dreamliner 787-9. Ombord upptäcker passagerarna en rad fördelar med att resa med den senaste generationen av flyg, som även är väsentligt mer miljövänliga än föregångarna. Luften i kabinen renas kontinuerligt från lukt och partiklar, medan bullret har minskat med hela 60 procent i jämförelse med föregående generation. Fönstren är de största som finns på flyg och kan dimmas elektroniskt.

På en 33 cm stor touch-skärm kan man välja bland ett stort utbud av film, serier och spel samt ett extra stort utbud av bra dokumentärfilmer om öarna i södra Stilla havet.

Servicen speglar den polynesiska kulturen med sitt blida och tillmötesgående sätt. Air Tahiti Nui är ett all-inclusive flygbolag där du inte behöver betala för mat och dryck under resan.

Service á la Carte

För ett litet pristillägg får du tillgång till business lounger med ett Lounge Pass, prioritet på incheckning, ombordstigning och bagage med Priority Pass, eller överraska din bättre hälft med Delice & Champagne.

Service á la Carte - Air Tahiti Nui.

Economy Class

I den rymliga 3-3-3 kabinen är sätena designade med tanke på långdistansflygningar, och stolsryggen kan lutas 15 cm tillbaka för en behaglig viloställning. Du får filt, kudde och en mapp med nödvändiga toalettsaker, öronproppar etc.

Economy Class - Air Tahiti Nui.

Premium Economy

Med uppgradering till Premium Economy får du extra god plats, hela 96,5 cm mellan varje säte och stolryggen kan lutas 20 cm tillbaka. Du får en stor fleecepläd, kudde och toalettsaker.

Premium Economy - Air Tahiti Nui.

Business Class

Sätena är placerade i en 2-2-2-formation med mycket god plats för varje passagerare. Om du vill sova kan sätet göras om till en säng på nästan två meters längd. Du får även lyxutgåvan av kudde, täcke och toalettmapp.

Business Class - Air Tahiti Nui.

Börja planera din drömresa