08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Jorden runt

Jorden runt

”Att resa jorden runt”. Smaka lite på den meningen, den framkallar garanterat många associationer. Det är något mäktigt och äventyrligt att resa mot fjärran resmål.

Att resa jorden runt var en stor expedition före flygens tidsålder. Idag är det mycket enklare, men fortfarande en omfattande resa som väcker äventyrslusten hos många av oss. Kanske har det något med de stora avstånden att göra, människorna man möter, tidszonerna man passerar eller kulturerna man får inblick i. För många är det den ultimata resedrömmen, och en av de saker man vill göra en gång i livet.

Öarna i Stilla havet ligger på andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång tid att flyg dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Fortsätter man i samma riktning, är en biljett jorden runt ett bra alternativ. För det mesta kostar det inte så mycket mer, men man får möjligheten att uppleva flera länder och kulturer på resan.

Den bästa nyheten?

 

En resa kan vara tre veckor, eller tre år. Du kan använda lite pengar, eller mycket pengar. Man kan vara ung eller gammal. Resan kan genomföras på egen hand, eller i en grupp med reseledare. En resa jorden runt är inte så ouppnåelig som många kanske tror.

Kombinationsmöjligheterna är många och priserna varierar med vilken rutt man väljer och hur många stopp man vill ha. Våra resekonsulenter har tagit fram otaliga jordenruntresor, och skräddarsyr resan efter dina önskemål. Vi ger dig goda råd och tips på hur du kan genomföra din dröm inom din budget.

Taj Mahal, India.

Står Taj Mahal på önskelistan?

Exempel på jorden runt kombinationer

Vi har satt ihop några olika kombinationer med speciellt bra priser. Om ingen av dessa matchar dina önskningar, så finns det många flera möjlighet än dessa. Kontakta våra resespecialister för att få veta vad som är möjligt.

Stockholm – Lima – Santiago de Chile – Sydney // Melbourne – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – Stockholm

Stockholm – Rio de Janeiro – Santiago de Chile – Auckland // Christchurch – Melbourne // Sydney – Bali – Singapore – Stockholm

Stockholm – San Francisco // Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – Stockholm

Stockholm – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Johannesburg // Cape Town – Stockholm

Stockholm – Nassau // Miami – Los Angeles – Sydney – Bangkok – Singapore – Stockholm

Stockholm – Mexico City – Los Angeles – Brisbane – Auckland // Queenstown – Sydney – Bali – Singapore – Stockholm

Stockholm – Los Angeles – Hawaii – Sydney – Fiji – Auckland – Melbourne – Hong Kong – Singapore – Stockholm

Stockholm – Cape Town // Johannesburg – Sydney // Brisbane – Los Angeles // Las Vegas – Chicago – Stockholm

// betyder resa på egen hand.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

10 upplevelser du inte vill gå miste om på en jordenruntresa

Vi har samlat de vanligaste upplevelserna som de flesta vill vara med om på en resa runt jorden.