Kryssning

Foto: Aranui Cruises

Kryssning

Vill du uppleva öarna i Thor Heyerdahls polynesiska värld eller kryssa genom Panamakanalen? Se Japan från en annan vinkel eller komma in sjövägen i Nya Zeelands trånga vikar? Då är kanske en kryssning den perfekta semestern.

Kryssning är ett behagligt sätt att semestra på. Du kan njuta av livet ombord under tiden fartyget tar dig med från den ena oförglömliga upplevelsen till den andra. Professionell service och fartyg av hög standard ger dig en känsla av lyx samtidigt som du får uppleva spännande destinationer, storslagen natur och kultur. Kryssningsfartygen gör stopp på en rad destinationer, och på varje ort har du möjlighet att delta på olika utflykter och aktiviteter.

Kryssningarna vi erbjuder tar dig med utanför de vanliga kryssningsrutterna, med segelfartyg och med fraktskepp. Detta ger en helt unik upplevelse samtidigt som fartygen har restauranger och underhållning, så resan blir långt ifrån långtråkig.

Blue Lagoon Cruises.
En kryssning tar dig från den ena oförglömliga upplevelsen till den andra.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Vi har kryssningar över stora delar av världen: Stilla havet, Karibien, Asien, Nya Zeeland och Australien. Varje kryssning erbjuder unika upplevelser och speciella höjdpunkter. De tar dig med på en resa som du sent kommer att glömma.

Paul Gauguin Cruises.
Njut av lata dagar på en kryssning i Tahiti.
Foto: Paul Gauguin Cruises

Alla kryssningar kan kombineras med extra semesterdagar före och/eller efter kryssningen. Våra resespecialister har egen erfarenhet av flera av kryssningarna och har tillbringat mycket tid i områdena kryssningarna går. De har därför den kunskap och erfarenhet som behövs för att planera en semester som passar just dig.

Läs mer om våra kryssningar nedan och kontakta oss för kryssningsdatum och priser. Tillsammans skräddarsyr vi din nästa kryssningssemester.

Våra kryssningar

Tahiti, Cooköarna

11-18 dagar

Från 72 500 kr

Fiji

4-8 dagar

Kontakta oss för pris.

Franska Polynesien

11 dagar

Från 113 900 kr

Tahiti, Cooköarna

15 dagar

Från 98 900 kr

Tahiti

11 dagar

Från 72 500 kr

Franska Polynesien

9 dagar

Från 89 500 kr

Läs mer om kryssningar

Taha'a.

Kryssning i Stilla havet

Windstar Cruises på Moorea.

Kryssning på Tahiti

Blue Lagoon Cruises.

Kryssning på Fiji

Princess Cruises.

Kryssning i Nya Zeeland och Australien

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån – Fre 08.30 – 16.30

Inspiration

The Brando.

Drömmen om Stilla havet: kristallklart vatten, varma vindar, palmöar och lyx vid stranden. Paradisöarna som frestade Thor Heyerdahl har aldrig varit enklare att resa till.