08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Kryssning

Kryssning

Vill du uppleva öarna i Thor Heyerdahls polynesiska värld eller kryssa genom Panamakanalen? Se Japan från en annan vinkel eller komma in sjövägen i Nya Zeelands trånga vikar? Då är kanske en kryssning den perfekta semestern.

Kryssning är ett behagligt sätt att semestra på. Du kan njuta av livet ombord under tiden fartyget tar dig med från den ena oförglömliga upplevelsen till den andra. Professionell service och fartyg av hög standard ger dig en känsla av lyx samtidigt som du får uppleva spännande destinationer, storslagen natur och kultur. Kryssningsfartygen gör stopp på en rad destinationer, och på varje ort har du möjlighet att delta på olika utflykter och aktiviteter.

Kryssningarna vi erbjuder tar dig med utanför de vanliga kryssningsrutterna, med segelfartyg och med fraktskepp. Detta ger en helt unik upplevelse samtidigt som fartygen har restauranger och underhållning, så resan blir långt ifrån långtråkig.

Vi har kryssningar över stora delar av världen: Stilla havet, Karibien, Asien, Nya Zeeland och Australien. Varje kryssning erbjuder unika upplevelser och speciella höjdpunkter. De tar dig med på en resa som du sent kommer att glömma.

Alla kryssningar kan kombineras med extra semesterdagar före och/eller efter kryssningen. Våra resespecialister har egen erfarenhet av flera av kryssningarna och har tillbringat mycket tid i områdena kryssningarna går. De har därför den kunskap och erfarenhet som behövs för att planera en semester som passar just dig.

Läs mer om våra kryssningar nedan och kontakta oss för kryssningsdatum och priser. Tillsammans skräddarsyr vi din nästa kryssningssemester.

Blue Lagoon Cruises.

En kryssning tar dig från den ena oförglömliga upplevelsen till den andra.

Nyt late dager på et cruise på Tahiti.

Njut av lata dagar på en kryssning i Tahiti. Foto: Paul Gauguin Cruises

Våra kryssningar

Drömkryssningen Dreams of Tahiti

Drömkryssningen Dreams of Tahiti

Ombord på det eleganta segelfartyget Wind Spirit kommer du snart att upptäcka att detta är det perfekta sättet att utforska Tahitis paradisöar på.

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon har en flotta bestående av fem mindre kryssningsfartyg som går längs de vackra öarna på Fijis västkust.

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

M/S Paul Gauguin, eller The Gauguin som hon också kallas, är Paul Gauguins Cruises flaggskepp.

Kryssning till Cooköarna och Sällskapsöarna

Kryssning till Cooköarna och Sällskapsöarna

Denna 11 nätters kryssing visar dig Stilla havets vackra landskap och mångfald. Från Aitutakis lågt liggande öar till de spetsiga topparna och djupa dalarna på frodiga Rarotonga.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Så tar du dig till världens vackraste öar

Drömmen om Stilla havet: kristallklart vatten, varma vindar, palmöar och lyx vid stranden. Paradisöarna som frestade Thor Heyerdahl har aldrig varit enklare att resa till.