Blue Lagoon Cruises

.

kryssning

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon har en flotta bestående av fem mindre kryssningsfartyg som går längs de vackra öarna på Fijis västkust. Båtarna håller en hög standard och är det bästa vi kan erbjuda när det gäller kryssningar på Fiji.

Lär känna Blue Lagoon Cruises.

Ögrupperna Mamanuca och Yasawa ligger som ett pärlband längs Vitu Levus nordvästra kust. Känn lugnet sänka sig efter hand som Fiji Princess sätter kurs mot nya äventyr på Fiji. Vakna upp varje morgon till nya upplevelser och äventyr, på platser som ligger lite utanför de vanliga turiststråken. Besök exotiska små öar, vackra vita sandstränder, lugna vikar och byar där den ursprungliga kulturen fortfarande existerar och man lever (nästan) som man gjorde innan de första vita kom till landet. Upplev det livliga och färgrika livet under vattnet genom snorkling, dykning eller följ med på en tur i båt med glasbotten.

De flesta öarna är omgivna av ett stort och fascinerande korallrev, och är ett riktigt paradis för dykare och snorklare. Det marina livet är rikt med stora och små fiskar i alla slags färger och former, kanske får du till och med syn på en sköldpadda eller en rocka.

Förutom vita stränder och azurblått hav bjuder öarna på fantastiska kalkstensgrottor. På vissa ställen kan man simma in i grottorna och det är även ett av få ställen på Fiji som man kan se grottmålningar.

Här finner du allt man förknippar med ett stillahavsparadis – vackra stränder med bra snorkling, ett frodigt landskap som inbjuder till vandringsturer och små byar med en avslappnad livsstil.

Blue Lagoon Cruises har också ett privat ö-paradis – Nanuya Lai Lai. De flesta kryssningar lägger till här och en hel dag tillbringas på denna lilla vackra ö med ett stort aktivitetsutbud. Spela volleyboll på stranden eller prova på vindsurfing. Simma i det kristallklara vattnet eller snorkla med de färgglada tropiska fiskarna. Det finns även möjlighet för dykturer och djuphavsfiske (ej inkluderat i priset). Resan avslutas med en avskedsmiddag tillagad på traditionellt vis i en lovo (jordugn). En perfekt avslutning under stjärnorna på en resa till paradiset.

Avresa på utvalda datum hela året. Kontakta oss för datum och priser.

Bildgalleri

Kryssning med Blue Lagoon Cruises

Fiji

14 dagar

Från 83 900 kr

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån – Fre 08.30 – 16.30

Inspiration

The Brando.
Drömmen om Stilla havet: kristallklart vatten, varma vindar, palmöar och lyx vid stranden. Paradisöarna som frestade Thor Heyerdahl har aldrig varit enklare att resa till.
Strand på Fiji
Fiji tar ö-luff till en helt ny nivå. Vakna upp på en ny paradisö varje dag, så långt från vardagen som det bara går.