08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Blue Lagoon Cruises

Få en offert

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

KRYSSNING PÅ FIJI

Blue Lagoon har en flotta bestående av fem mindre kryssningsfartyg som går längs de vackra öarna på Fijis västkust. Båtarna håller en hög standard och är det bästa vi kan erbjuda när det gäller kryssningar på Fiji.

Ögrupperna Mamanuca och Yasawa ligger som ett pärlband längs Vitu Levus nordvästra kust. Känn lugnet sänka sig efter hand som Fiji Princess sätter kurs mot nya äventyr på Fiji. Vakna upp varje morgon till nya upplevelser och äventyr, på platser som ligger lite utanför de vanliga turiststråken. Besök exotiska små öar, vackra vita sandstränder, lugna vikar och byar där den ursprungliga kulturen fortfarande existerar och man lever (nästan) som man gjorde innan de första vita kom till landet. Upplev det livliga och färgrika livet under vattnet genom snorkling, dykning eller följ med på en tur i båt med glasbotten.

De flesta öarna är omgivna av ett stort och fascinerande korallrev, och är ett riktigt paradis för dykare och snorklare. Det marina livet är rikt med stora och små fiskar i alla slags färger och former, kanske får du till och med syn på en sköldpadda eller en rocka.

Förutom vita stränder och azurblått hav bjuder öarna på fantastiska kalkstensgrottor. På vissa ställen kan man simma in i grottorna och det är även ett av få ställen på Fiji som man kan se grottmålningar.

Här finner du allt man förknippar med ett stillahavsparadis – vackra stränder med bra snorkling, ett frodigt landskap som inbjuder till vandringsturer och små byar med en avslappnad livsstil.

Blue Lagoon Cruises har också ett privat ö-paradis – Nanuya Lai Lai. De flesta kryssningar lägger till här och en hel dag tillbringas på denna lilla vackra ö med ett stort aktivitetsutbud. Spela volleyboll på stranden eller prova på vindsurfing. Simma i det kristallklara vattnet eller snorkla med de färgglada tropiska fiskarna. Det finns även möjlighet för dykturer och djuphavsfiske (ej inkluderat i priset). Resan avslutas med en avskedsmiddag tillagad på traditionellt vis i en lovo (jordugn). En perfekt avslutning under stjärnorna på en resa till paradiset.

Avresa på utvalda datum hela året. Kontakta oss för datum och priser.

Reseförslag med Blue Lagoon Cruises

Bildgalleri

Få en prisoffert på en kryssning med Blue Lagoon Cruises

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Så tar du dig till världens vackraste öar

Drömmen om Stilla havet: kristallklart vatten, varma vindar, palmöar och lyx vid stranden. Paradisöarna som frestade Thor Heyerdahl har aldrig varit enklare att resa till.