08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Kryssning på Tahiti

Få en offert

Kryssning på Tahiti

Franska Polynesien är ett enormt örike utspritt över ett havsområde nästan lika stort som Västeuropa.

Förutom de många stora kryssningsfartygen som lägger till vid en eller flera av de idylliska öarna i Franska Polynesien, finns det även mindre fartyg som går mellan öarna eller inne i de stora lagunerna. Vi kan erbjuda alla dessa alternativ, eller vad sägs om att följa med på ett frakt- och kryssningsfartyg medan de levererar varor runtom i öriket? Det är utan tvivel en unik upplevelse.

Många av de mindre kryssningsfartygen inkluderar även stopp i lokala byar, så att man kan få en inblick i kultur, historia och levnadssätt, vilket gör dessa kryssningar till en extra fin upplevelse. Men för de flesta är det nog kritvita stränder, vajande palmer och det färgglada livet under havsytan, som är det bästa med en kryssning bland Tahitis öar.

Oftast ligger skeppet stilla under dagen, så man har gott om tid till att njuta av livet på däck eller på stranden. Vi har många olika kryssningar som inkluderar en eller flera av ögrupperna i Franska Polynesien, i första hand Sällskapsöarna, Marquesasöarna och Tuamotuöarna. Oavsett rutt kan vi garantera en storslagen upplevelse!

Om man önskar en riktigt speciell och privat upplevelse kan vi även erbjuda privata kryssningar med egen båt. Genom oss kan du hyra segelbåtar och yachter i olika storlekar, med eller utan kapten och besättning. Kontakta oss för att få veta mer om alla möjligheter som finns!

Nedan hittar du ett urval av de kryssningar som vi erbjuder på Tahiti. Kontakta oss om du inte hittar något som passar, då detta bara är ett urval av alla kryssningsmöjligheter på Tahiti.

Paul Gauguin Cruises.

Upplev Tahitis öar utan att behöva packa väskan mellan varje stopp. Foto: Tim McKenna

Seiltur på Bora Bora.

Upplev friheten med att hyra en privat båt, med eller utan kapten och besättning.

Få ett skräddarsytt reseförslag

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.