Kryssning på Tahiti

Foto: Tahiti Tourisme: Stéphane Mailion Photography

Kryssning på Tahiti

Franska Polynesien är ett enormt örike utspritt över ett havsområde nästan lika stort som Västeuropa.

Förutom de många stora kryssningsfartygen som lägger till vid en eller flera av de idylliska öarna i Franska Polynesien, finns det även mindre fartyg som går mellan öarna eller inne i de stora lagunerna. Vi kan erbjuda alla dessa alternativ, eller vad sägs om att följa med på ett frakt- och kryssningsfartyg medan de levererar varor runtom i öriket? Det är utan tvivel en unik upplevelse.

Många av de mindre kryssningsfartygen inkluderar även stopp i lokala byar, så att man kan få en inblick i kultur, historia och levnadssätt, vilket gör dessa kryssningar till en extra fin upplevelse. Men för de flesta är det nog kritvita stränder, vajande palmer och det färgglada livet under havsytan, som är det bästa med en kryssning bland Tahitis öar.

Paul Gauguin Cruises.
Upplev öarna på Tahiti utan att behöva packa resväskan mellan varje plats.
Foto: Tim McKenna

Oftast ligger skeppet stilla under dagen, så man har gott om tid till att njuta av livet på däck eller på stranden. Vi har många olika kryssningar som inkluderar en eller flera av ögrupperna i Franska Polynesien, i första hand Sällskapsöarna, Marquesasöarna och Tuamotuöarna. Oavsett rutt kan vi garantera en storslagen upplevelse!

Om man önskar en riktigt speciell och privat upplevelse kan vi även erbjuda privata kryssningar med egen båt. Genom oss kan du hyra segelbåtar och yachter i olika storlekar, med eller utan kapten och besättning. Kontakta oss för att få veta mer om alla möjligheter som finns!

Nedan hittar du ett urval av de kryssningar som vi erbjuder på Tahiti. Kontakta oss om du inte hittar något som passar, då detta bara är ett urval av alla kryssningsmöjligheter på Tahiti.

Våra kryssningar i Tahiti

Franska Polynesien

9 dagar

Från 89 500 kr

Tahiti, Cooköarna

11-18 dagar

Från 72 500 kr

Tahiti

11 dagar

Från 72 500 kr

Tahiti, Cooköarna

15 dagar

Från 98 900 kr

Franska Polynesien

11 dagar

Från 113 900 kr

Få en prisoffert

Sänd oss dina önskemål. En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Reiseforslag - generell

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Mer om kryssningar

Taha'a.

Kryssning i Stilla havet

Blue Lagoon Cruises.

Kryssning på Fiji

Princess Cruises.

Kryssning i Nya Zeeland och Australien