08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Lyxresor

Lyxresor

Tillsammans med våra samarbetspartner i Australien, Nya Zeeland och Fiji har vi utvecklat en egen nätkatalog som enbart består av lyxprodukter.

Australienresor och Fijiresor är en av Sveriges och Skandinaviens ledande turoperatörer och specialister på resor till Australien, Nya Zeeland och Stilla havet. Våra resespecialister har rest mycket i detta område och de delar gärna sina kunskaper och erfarenheter med dig – oavsett om det är ditt första besök eller om du har varit på resmålet flera gånger tidigare. Vi vill göra din resa till något speciellt! Denna katalog innehåller några av de mest exklusiva och unika upplevelserna som finns i Australien, Nya Zeeland och Fiji.

Resan till Australien, Nya Zeeland och Fiji

Det är långt till Australien, Nya Zeeland och Fiji, så flygresan är en viktig del av resan. Vi har ett bra och nära samarbete med några av världens bästa flygbolag. Många väljer att resa i ekonomiklass men om du önskar mer komfort finns möjlighet att resa i Premium Economy, Business Class eller First Class. Fråga oss om råd och vägledning.

Reseförslag

På sidan 2 och 3 har vi tagit fram två reseförslag till Australien och Nya Zeeland. Båda reseförslagen kan utvidgas och förlängas. Priserna varierar mycket med säsong så kontakta våra resespecialister för att få veta pris och tillgänglighet i den period du planerar att resa. Kontakta oss också om du har andra önskemål än vad som är inkluderat i reseförslagen. Vi skräddarsyr resan precis så som du vill ha den.

Conrad Bora Bora Nui

Conrad Bora Bora Nui. Foto: Foto: Adam Bruzzone

De exklusiva upplevelserna

Luksuskatalogen.

Tillsammans med våra samarbetspartner i Australien, Nya Zeeland och Fiji har vi utvecklat en egen nätkatalog som enbart består av lyxprodukter.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Cooköarna – en luxuös semester för två

En äkta, exotisk och luxuös semester hittar du inte i charterkatalogerna. Du hittar den mitt i Stilla havet, och den heter Cooköarna.