Lyxresor

Foto: Intercontinental Le Moana Beach Resort

Lyxresor

Tillsammans med våra samarbetspartner i Australien, Nya Zeeland och Fiji har vi utvecklat en egen nätkatalog som enbart består av lyxprodukter.

Australienresor och Fijiresor är en av Sveriges och Skandinaviens ledande turoperatörer och specialister på resor till Australien, Nya Zeeland och Stilla havet. Våra resespecialister har rest mycket i detta område och de delar gärna sina kunskaper och erfarenheter med dig – oavsett om det är ditt första besök eller om du har varit på resmålet flera gånger tidigare.

Vi vill göra din resa till något speciellt! Denna katalog innehåller några av de mest exklusiva och unika upplevelserna som finns i Australien, Nya Zeeland och Fiji.

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa
Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Resan till Australien, Nya Zeeland och Fiji

Det är långt till Australien, Nya Zeeland och Fiji, så flygresan är en viktig del av resan. Vi har ett bra och nära samarbete med några av världens bästa flygbolag. Många väljer att resa i ekonomiklass men om du önskar mer komfort finns möjlighet att resa i Premium Economy, Business Class eller First Class. Fråga oss om råd och vägledning.

Reseförslag

På sidan 2 och 3 har vi tagit fram två reseförslag till Australien och Nya Zeeland. Båda reseförslagen kan utvidgas och förlängas. Priserna varierar mycket med säsong så kontakta våra resespecialister för att få veta pris och tillgänglighet i den period du planerar att resa. Kontakta oss också om du har andra önskemål än vad som är inkluderat i reseförslagen. Vi skräddarsyr resan precis så som du vill ha den.

De exklusiva upplevelserna

De exklusiva upplevelserna

Tillsammans med våra samarbetspartner i Australien, Nya Zeeland och Fiji har vi utvecklat en egen nätkatalog som enbart består av lyxprodukter.

Exklusiva resor till Stilla havet

Tahiti

14 dagar

Från 129 900 kr

Kombinationsresa

21 dagar

Från 217 900 kr

Fiji

15 dagar

Från 154 900 kr

Cooköarna

14 dagar

Från 79 900 kr

Börja planera din drömresa

Inspiration

Aitutaki.

En äkta, exotisk och luxuös semester hittar du inte i charterkatalogerna. Du hittar den mitt i Stilla havet, och den heter Cooköarna.