08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Om Fijiresor

Om Fijiresor

Fijiresor är en av Sveriges största resebyråer som specialiserar sig på Stillahavsöarna.

Våra resekonsulter har rest mycket i detta område och vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig – vare sig det är ditt första besök eller om du har varit där flera gånger förut.

Vårt mål är att erbjuda produkter och upplevelser som passar allas önskemål och ekonomi. Många har redan sin budget klar och vill att vi ska hitta turer och boende till ett rimligt pris, medan andra har önskemål om speciella upplevelser även om dessa kostar lite mer. På vår hemsida har vi ett brett urval av hotell, utflykter, kryssningar m.m. i alla prisklasser.

Vår styrka är personlig service och uppföljning. Fijiresor samarbetar med de allra bästa flygbolagen som flyger till Stilla havet och våra priser är konkurrenskraftiga, både när det gäller själva resan och upplevelserna på plats. Som specialagent för Stilla havet har vi fördelaktiga avtal, och det är något som gynnar våra kunder.

Fijiresor är en del av Australienresor AB.

Conrad Bora Bora Nui

Fijiresor hjälper dig med en oförglömlig upplevelse. Foto: Adam Bruzzone

Varför välja Fijiresor?

ikon1

Specialkunskap om öarna i Stilla havet

Alla våra anställda har rest mycket i Stilla havet, och vår expertis finns inte hos andra. Vi ger dig svar på allt du undrar över, som hur vädret är, vilket hotell som passar din budget och möjliga resrutter.

ikon5

Trygghet

Beställer du resan genom oss är du skyddad av Paketreselagen och lagstadgad resegaranti. Det betyder bland annat att om ett flyg blir försenat vid oväder, strejk eller inställda avgångar, så hjälper vi dig. Genom resegarantin är du skyddad om ett hotell eller flygbolag går i konkurs.

ikon4

Vi är att lita på

Vi har inget intresse av att sälja något till dig som vi inte tror du blir nöjd med, och vi står för kvaliteten på de produkter vi säljer. I motsats till en anonym hemsida, är vi människor du kan tala med – både före, under och efter resan.

ikon3

Vi gör resan smidigare och mer prisvärd 

Efter många år i branschen har vi bra prisavtal med våra samarbetspartners, något som kommer dig till godo när vi hjälper dig med din resrutt. Vi har även möjlighet att boka internationella och inrikes flygbiljetter samtidigt, något som ger ett mer fördelaktigt pris.

ikon2

Du sparar tid

Det är många förberedelser innan du ger dig ut på en stor resa. Visum, internationellt körkort, transittider, och hur kommer du från flygplatsen till hotellet? Vi hjälper dig med alla förberedelser, så att du kan använda din tid till annat – som att se fram emot din drömresa till Stilla havet!

Börja planera din drömresa