08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Ö-hopping i Stilla havet

Få en offert

Ö-hopping i Stilla havet

Reseförslag:

Ö-hopping i Stilla havet

Program ∣ Resfakta ∣ Bokning

}

Valfri reslängd.

Fiji, Tonga, Cooköarna, Nya Zeeland.

Avresa året runt

Från 19 990 kr (endast flyg)

Program

Detta reseförslag består av flygresa till flera av örikena i Stilla havet och till Nya Zeeland och Australien, och ger en bra bild av vad man kan kombinera på sin resa till Söderhavsområdet.

Resan startar i Stockholm, men det är även möjligt med anslutning från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger ni via Hongkong till Nadi på Fiji. På Fiji rekommenderar vi att ni besöker ögruppen Mamanuca eller Yasawa, då de är härliga semesterparadis och man kommer närmare den fijianska kulturen.

På Tonga er det gode muligheter for å se store flokker med hval.

Om du har tur kan du få se valar på Tonga. Foto: Tonga Tourism

Från Fiji fortsätter ni till Tonga och även här rekommenderar vi att ni beger er ut på öarna. Man kan välja mellan korallöar som Tongatapu eller Ha’apai, eller vulkanöar i ögruppen Vava’u. Detta är otroligt vackra öar där man verkligen känner av söderhavsstämningen, och på Ha’apai kan man även se valar under sommarmånaderna.

Efter vistelsen på Fiji och Tonga är det dags för lite storstadsliv och kursen sätts mot Auckland i Nya Zeeland. Nya Zeeland är känt för att vara ett rent och naturskönt land, med höga berg och djupa fjordar. Landet är mycket varierat och ger många möjligheter för olika naturupplevelser. Besök Rotorua med sina varma källor, eller Bay of Islands med sina trevliga småorter där man även kan göra båtturer och se delfiner.

Auckland i New Zealand.

Auckland i Nya Zeeland.

Resan går så vidare till Cooköarna, där ni landar på den största ön, Rarotonga. Vi rekommenderar att ni förutom att besöka Rarotonga även gör en tur till Aitutaki, som många anser vara den vackraste ön i Stilla havet. Om du vill uppleva lite av Cooköarnas natur och fågelliv, bör du besöka Atiu som är rik på natur och oupptäckta platser och där det är få turister.

Från Rarotonga reser ni till Sydney i Australien. Australien bjuder på varierande upplevelser och det finns något för alla. Kör bil längs med östkusten, snorkla på Stora Barriärrevet, gör en safaritur vid Ayers Rock, eller upplev Australiens unika djurliv.

Efter vistelsen i Australien flyger ni tillbaka till Stockholm via Hongkong och London. Det är möjligt att göra stopp i Hongkong i båda riktningarna.

Aitutaki

Cooköarna är paradiset på jorden. Foto: Sean Scott

Resfakta

Avreseort

Stockholm


Höjdpunkter

Fiji, Tonga, Cooköarna, Nya Zeeland.


Pris

Pris per person: från 19 990 kr (endast flyg)


Priset inkluderar

  • All flygtransport i ekonomiklass enl. förslag
  • Flygavgifter och bränsletillägg


Priset inkluderar inte

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring


Övrig information

Resan kan utvidgas.


Turkod

25349

Få en prisoffert på ”Ö-hopping i Stilla havet”

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag helt utan förpliktelser.

En av våra resespecialister kommer sedan att kontakta dig för att diskutera resan närmare.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du Fijiresors personuppgiftspolicy.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån-Fre 08.30 - 16.30