Våra resmål

Foto: Stuart Johnson

Fiji

Fiji.
Foto: Ryan Fowler Photography – stock.adobe.com

Fiji är ett genuint tropiskt paradis. Här lutar sig palmerna ut över vita stränder medan en molnfri himmel speglar sig i det azurblå havet. Under ytan väntar exotiska fiskar och färgglada koraller.

Läs mer om resmålen på Fiji:

Tahiti (Franska Polynesien)

Maitai Rangiroa.
Foto: Tim McKenna

Tahiti är för många den ultimata drömdestinationen, med turkosblå laguner, over water bungalows, vackra korallrev, kritvita stränder och en exotisk lokalbefolkning.

Läs mer om resmålen på Tahiti:

Cooköarna

Muri Lagoon, Rarotonga.
Foto: emperorcosar – stock.adobe.com

På Cooköarna kan du uppleva en liten bit av paradiset. Med kristallklara laguner, vita sandstränder, ett varmt klimat och en genuint vänlig lokalbefolkning är det inte konstigt att Cooköarna för många är själva sinnebilden av de vackra öarna i Stilla havet.

Läs mer om resmålen på Cooköarna:

Tonga

Solnedgang på Tonga.
Foto: Tonga Tourism

Vill du undvika turistmassorna och istället uppleva en genuin Stillahavs-ö? Då är Tonga det perfekta resmålet. Här kommer du nära den polynesiska kulturen, samtidigt som du kan njuta av härliga stränder och avkopplande resorter.

Läs mer om resmålen på Tonga:

Samoa

Outrigger kano, Samoa.
Foto: Samoa Tourism Authority

På natursköna Samoa möts du av det kanske mest vänliga folket i hela Stilla havet. Här finns det vita stränder, kristallklart vatten och fantastiska bad- och snorklingsmöjligheter att utforska i veckor.

Läs mer om resmålen på Samoa:

Nya Kaledonien

Ny-Caledonia.
Foto: M. Dosdane / NCT

Nya Kaledonien är ett tropiskt och färgrikt paradis, med världens största lagun, och världens näst största barriärrev. Lagunen kom med på UNESCOs världsarvslista 2008, och har de mest otroliga färgnyanser i blått, grönt och turkost.

Läs mer om resmålen i Nya Kaledonien:

Vanuatu

Vanuatu, Erakor Island.
Foto: Martin Valigursky – stock.adobe.com

Väster om Fiji ligger den exotiska ögruppen Vanuatu som består av 13 stora bebodda öar och omkring 70 mindre öar. Öarna är vulkaniska med höga berg, mycket skog och tät vegetation med höga träd, ormbunkar, lianer och orkidéer.

Läs mer om resmålen på Vanuatu:

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

08-551 085 50

Mån – Fre 08.30 – 16.30