08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Våra resmål

Våra resmål

Fiji

Reis til fantastiske Fiji.
Fiji är ett genuint tropiskt paradis. Här lutar sig palmerna ut över vita stränder medan en molnfri himmel speglar sig i det azurblå havet. Under ytan väntar exotiska fiskar och färgglada koraller.

Tahiti

The Brando er et tilgjengelig og eksklusivt feriested i Stillehavet.
Tahiti är för många den ultimata drömdestinationen, med turkosblå laguner, over water bungalows, vackra korallrev, kritvita stränder och en exotisk lokalbefolkning.

Cooköarna

Little Polynesian Resort.
På Cooköarna kan du uppleva en liten bit av paradiset. Med kristallklara laguner, vita sandstränder, ett varmt klimat och en genuint vänlig lokalbefolkning är det inte konstigt att Cooköarna för många är själva sinnebilden av de vackra öarna i Stilla havet.

Tonga

Solnedgang på Tonga.
Vill du undvika turistmassorna och istället uppleva en genuin Stillahavs-ö? Då är Tonga det perfekta resmålet. Här kommer du nära den polynesiska kulturen, samtidigt som du kan njuta av härliga stränder och avkopplande resorter.

Samoa

Samoa
På natursköna Samoa möts du av det kanske mest vänliga folket i hela Stilla havet. Här finns det vita stränder, kristallklart vatten och fantastiska bad- och snorklingsmöjligheter att utforska i veckor.

Nya Kaledonien

Ny-Caledonia.
Nya Kaledonien är ett tropiskt och färgrikt paradis, med världens största lagun, och världens näst största barriärrev. Lagunen kom med på UNESCOs världsarvslista 2008, och har de mest otroliga färgnyanser i blått, grönt och turkost.

Vanuatu

Vannhull på Vanuatu.
Väster om Fiji ligger den exotiska ögruppen Vanuatu som består av 13 stora bebodda öar och omkring 70 mindre öar. Öarna är vulkaniska med höga berg, mycket skog och tät vegetation med höga träd, ormbunkar, lianer och orkidéer.

Börja planera din drömresa