Våra resor

Foto: Jim Winter

Bröllop och bröllopsresor

Bryllup på en strand på Fiji.
Foto: Tourism Fiji

Drömmer du om ett bröllop på en kritvit strand i Stilla havet? Eller vill ni förlägga bröllopsresan till en eller flera av paradisöarna Stilla havet?

Kryssning

Blue Lagoon Cruises.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Det bästa och många gånger det enda sättet att uppleva paradisöarna i Stilla havet på, är på en kortare eller längre kryssning. 

Lyxresor

Kokomo Private Island Resort
Kokomo Private Island Resort

Tillsammans med våra samarbetspartner i Australien, Nya Zeeland och Fiji har vi utvecklat en egen nätkatalog som består enbart av lyxprodukter.

Jorden runt

Angor Wat.
Foto: boule1301 – stock.adobe.com

”Att resa jorden runt”. Smaka lite på den meningen, den framkallar garanterat många associationer. Det är något mäktigt och äventyrligt att resa mot fjärran resmål.

Gruppresor

Blue Lagoon Cruises.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Att resa i grupp med reseledare är ett bra sätt att uppleva världen på. Du får ofta se och uppleva saker som man normalt sett måste ha lokalkännedom för att hitta. Dessutom träffar du många trevliga människor på en gruppresa och resorna passar lika bra för dig som reser på egen hand som för sig som reser tillsammans med någon.

Reseförslag

Le Taha'a Island Resort & Spa.
Foto: David Kirkland

Vi har satt ihop många spännande reseförslag till våra destinationer i Stilla havet. Vi skräddarsyr alla resor så att du får en unik resa som uppfyller dina önskemål.