08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Våra resor

Våra resor

Bröllop och bröllopsresor

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa.
Drömmer du om ett bröllop på en kritvit strand i Stilla havet? Eller vill ni förlägga bröllopsresan till en eller flera av paradisöarna Stilla havet?

Kryssning

Njut av lata dagar på en kryssning på Tahiti
Det bästa och många gånger det enda sättet att uppleva paradisöarna i Stilla havet på, är på en kortare eller längre kryssning. Vill du uppleva öarna i Thor Heyerdahls polynesiska värld eller kryssa genom Panamakanalen? Se Japan från en annan vinkel eller komma in sjövägen i Nya Zeelands trånga vikar? Då är kanske en kryssning den perfekta semestern.

Lyxresor

Little Polynesian Resort.
Tillsammans med våra samarbetspartner i Australien, Nya Zeeland och Fiji har vi utvecklat en egen nätkatalog som består enbart av lyxprodukter.

Jorden runt

Angkor Wat, Cambodia.
”Att resa jorden runt”. Smaka lite på den meningen, den framkallar garanterat många associationer. Det är något mäktigt och äventyrligt att resa mot fjärran resmål.

Gruppresor

Upplev Stilla havet på en gruppresa tillsammans med andra äventyrslystna
Att resa i grupp med reseledare är ett bra sätt att uppleva världen på. Du får ofta se och uppleva saker som man normalt sett måste ha lokalkännedom för att hitta. Dessutom träffar du många trevliga människor på en gruppresa och resorna passar lika bra för dig som reser på egen hand som för sig som reser tillsammans med någon.

Reseförslag

Intercontinental Resort & Spa Moorea
Vi har satt ihop många spännande reseförslag till våra destinationer i Stilla havet. Vi skräddarsyr alla resor så att du får en unik resa som uppfyller dina önskemål.

Börja planera din drömresa