08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Romantiska Bora Bora

Hotell

Romantiska Bora Bora

Introduktion

Bora Bora är förmodligen den vackraste och mest romantiska ön i världen. Det här är själva drömmen om söderhavsparadiset, med gröna palmer, kritvita stränder och kristallklart turkost vatten.

Kombinationen av det dramatiska landskapet med Mount Otemanu som letar sig upp mot skyarna, de ofattbart vackra färgerna i den stora lagunen och en vistelse i en over water bungalow, gör att Bora Bora får 10 av 10 möjliga på den romantiska skalan.

Bora Bora tillhör ögruppen Sällskapsöarna och har en natur som tar andan ur dig. Inte konstigt att många kallar ön ”Polynesiens pärla”. Den stora lagunen är huvudattraktionen och här kan man vara med på aktiviteter som snorkling, dykning, turer i båt med glasbotten och matning av (helt ofarliga) hajar.

Det råder ingen tvivel om att du befinner dig i tropikerna. Palmtak i restaurangerna, sand på golvet, lokal gourmetmat av färsk fisk, hummer och skaldjur, och romantisk belysning bidrar till den härliga atmosfären. Beräkna minimum tre dagar på att upptäcka ön, som inte är större än att du cyklar runt på 2–3 timmar. På Bora Bora kan du bo i stugor som står på pålar ute i lagunen, få blomsterbeströdda sängar på kvällen, och få frukost serverad av lokalbefolkningen i outrigger-kanoter på morgonen.

Ett besök på Bora Bora är en oförglömlig “once in a lifetime”-upplevelse och vi kan så gott som garantera att du kommer att drömma dig tillbaka för alltid.
La romantikken blomstre på Bora Bora.

Låt romantiken blomstra på Bora Bora.

Reseförslag till Tahiti

Klassiska Tahiti

Klassiska Tahiti

Ett prisvärt reseförslag som innehåller Tahiti, Moorea och Bora Bora, för både förstagångsbesökare som återvändande gäster.

Äventyrliga Tahiti

Äventyrliga Tahiti

Under den här resan kombineras huvudön Tahiti Nui med öarna Rangiroa, Tikehau och Bora Bora – där du kommer tätt inpå naturen och bor på idylliska resorter.

Luxuösa Tahiti

Luxuösa Tahiti

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest luxuösa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed lite extra bekvämlighet och komfort i paradisliknande omgivningar.

Börja planera din drömresa