08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Magiska Moorea

Hotell

Magiska Moorea

Introduktion

Endast en knapp timmes båtresa från Papeete ligger ön Moorea, som många menar är den vackraste platsen på jorden. Moorea är verkligen en fantastisk ö, med höga berg, bördiga ananasodlingar, vackra stränder och små byar.

Jämfört med Tahiti är Moorea nästan orörd, för även om öarna ligger inom synhåll av varandra är det stora skillnader. Tahiti är pulserande och livlig med nästan 15 gånger så många invånare, och med en mycket större och mer utvecklad turism. På Moorea är livet lugnt och behagligt – en plats där du verkligen kan njuta av livet.

Här kan du gå barbent på vita sandstränder och njuta av kristallklara laguner och branta vulkantoppar. Mellan topparna ligger grönskande dalar, ett resultat av det tropiska klimatet, och rik vulkanisk jord. En av platserna man måste besöka är Cooks Bay, ett av Polynesiens naturliga underverk med en fjordliknande bukt omgiven av höga, grönklädda berg. Ett annat absolut måste på Moorea är Tiki Village, en liten by där lokalborna underhåller och visar upp den lokala kulturen och hantverk. Dansgruppen reser hela världen runt och framför intensiva och sensuella danser.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Bo i en over water bungalow på Moorea.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Utforska Moorea på en fyrhjuling/ATV.

Reseförslag till Tahiti

Klassiska Tahiti

Klassiska Tahiti

Ett prisvärt reseförslag som innehåller Tahiti, Moorea och Bora Bora, för både förstagångsbesökare som återvändande gäster.

Äventyrliga Tahiti

Äventyrliga Tahiti

Under den här resan kombineras huvudön Tahiti Nui med öarna Rangiroa, Tikehau och Bora Bora – där du kommer tätt inpå naturen och bor på idylliska resorter.

Luxuösa Tahiti

Luxuösa Tahiti

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest luxuösa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed lite extra bekvämlighet och komfort i paradisliknande omgivningar.

Börja planera din drömresa