08-551 085 50 info@fijiresor.se
SÖK
Generic filters
Exact matches only

Tahiti Nui och Papeete

Hotell

Tahiti Nui och Papeete

Resmål på Tahiti:

Tahiti Nui och Papeete

Introduktion

Tahiti är huvudön i Franska Polynesien och här ligger också huvudstaden Papeete. Detta är landets politiska och ekonomiska centrum, och staden sträcker sig längs hela den vackra hamnen och upp på bergssidan både norrut och västerut.

Tahiti är ett eldorado för alla former av aktiviteter på land och i vatten. Golf, tennis, dykning, snorkling, sportfiske eller båtturer är bland de många aktiviteterna du kan följa med på.

Tahiti består av en stor cirkelformad ö kallad Tahiti Nui och en mindre cirkelformad ö kallad Tahiti Iti, som hänger samman genom en liten landtunga vid namn Taravao. Bergen på öarna är vackra och grönklädda och inbjuder till fina vandringsturer i spektakulära omgivningar. En tur genom detta landskap bjuder på djupa floddalar, höga toppar och mäktiga vattenfall.

Huvudstaden Papeete har förutom resorter, restauranger, spa och uteliv, en härlig marknad där man kan handla frukt och grönsaker, flätade hattar och väskor, dansdräkter och vackra smycken av snäckor.

Markedet i Papeete.

Marknaden i Papeete.

Landets enda internationella flygplats ligger också i Papeete och Tahiti Nui är därför första och sista stopp på samtliga resrutter runt om i öriket.

Reseförslag till Tahiti

Klassiska Tahiti

Klassiska Tahiti

Ett prisvärt reseförslag som innehåller Tahiti, Moorea och Bora Bora, för både förstagångsbesökare som återvändande gäster.

Äventyrliga Tahiti

Äventyrliga Tahiti

Under den här resan kombineras huvudön Tahiti Nui med öarna Rangiroa, Tikehau och Bora Bora – där du kommer tätt inpå naturen och bor på idylliska resorter.

Luxuösa Tahiti

Luxuösa Tahiti

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest luxuösa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed lite extra bekvämlighet och komfort i paradisliknande omgivningar.

Börja planera din drömresa